Wat doe ik

Wat doe ik

Ik laat change gebeuren! Ik ben een kritische allround bedrijfskundig/IT en HR-specialist met een hoog EQ die goed in staat is met verschillende soorten deskundigheid om te gaan. Met een achtergrond in gedrag van mensen en bedrijfsvoering, in onderzoek en advies, en op portfolioniveau.

Bovenal ben ik een breed geïnteresseerde professional met overtuigende leidinggevende en projectmanagementvaardigheden, sensitiviteit en ondernemerschap. Ik stuurde in totaal 5 teams met professionals aan.

Verbinding&verandering is verbonden aan:

  1. Organisatie-adviesplatform van Hoogleraar Prof. Thijs Homan, O.U/Neyenrode/SN-Academy
  2. SPP platform van Hoogleraar Gerard Evers, www.eurohrm.nl
  3. De beroepsvereniging van organisatiekundigen en adviseurs, www.ooa.nl
  4. De zorg vooruit! FWG is een adviesbureau die naast functiewaardering ook mens&organisatie vraagstukken van zorgorganisaties beantwoord. www.fwg.nl/over-ons/

Gespreksleider

Mensen ervaren mij als een duidelijke en heldere spreker en voorzitter, die vele onderwerpen toegankelijk maakt voor grote en verschillende ketens en groepen publiek. Dit zijn onderwerpen binnen tech, mens en organisatie en veranderprocessen.

Bedrijfscoaching

Jouw groei is mijn passie! Het vraagt in de wereld van politiek en overheid een speciale benadering om contacten te leggen. Dankzij mijn vakkennis, ervaring en netwerk kan ik hierbij behulpzaam zijn. Ik vind het leuk te werken met jongeren en professionals om hun bedrijfsdoelen te bereiken. Wil je meer zelfinzicht of impact? Meer voldoening? Meer sturing? De combinatie van (kort) diepgaand en praktische coaching is wat mij uniek maakt.